Fostul ministru PSD Alexandru Petrescu o critică (din nou), în mediul online, pe Clotilde Armand pentru „succesele la hectar”, după ce primarul sectorului 1 a publicat câteva poze în care angajații de la salubritate spălau aleile din Parcul Kiseleff, menționând în descriere că „așa arată normalitatea”.

„Doamna Armand acuză mass media că nu raportează „succesele la hectar” ale dânsei, SuperPrimarul care luptă cu mormanele de gunoaie, pe care le generează zilnic prin propria-i inabilitate administrativă și desigur cu mafia.

Este jignitor din partea primarului sectorului 1 să vorbească de salubritate, un domeniu în care a eșuat. Vedem în continuare gunoaiele, șobolanii, scandalurile nesfârșite și modul agresiv și incompetent în care alege să acționeze Clotilde Armand.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

De ce nu ne arată doamna Armand cum se face curățenie în restul sectorului? Pentru edilul sectorului 1 pare o prioritate să se ralieze eforturilor de PR ale colegului său, primarul general Nicușor Dan, care face o încercare disperată de a-și salva imaginea prăbușită, prin organizarea de evenimente stradale.

Salubritatea în spațiul public înseamnă sănătate și o calitate a vieții mai ridicată, iar cetățenii sectorului 1 merită o Primărie care să lucreze în interesul lor, nu în interesele meschine ale unei administrații Armand dezastruoase” , a scris fostul ministru pe pagina de Facebook.