Alexandru Rafila l-a criticat pe Vlad Voiculescu, după ce ministrul Sănătăţii i-a convocat în weekend pe managerii de spitale

  • Ministrul Sănătății i-a convocat în weekend pe managerii de spitale
  • Vlad Voiculescu le-a cerut să suplimenteze numărul de paturi ATI
  • Vlad Voiculescu: Am cerut și accelerarea ritmului de vaccinare
  • Medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, îl critică pe Vlad Voiculescu
  • Alexandru Rafila: Te trezești după 3 luni și vrei să rezolvi sâmbătă seară

„Mărim capacitatea ATI și ritmul de vaccinare”, spune ministrul sănătății. Are temă de la premier să pregătească marea ieșire din pandemie până la 1 iunie.

Vlad Voiculescu i-a convocat în weekend pe managerii de spitale pentru a regla rotițele mecanismului. Spune că a solicitat ajutor de la MAI, SRI, MAPN și chiar de la Transporturi. Toate aceste ministere au spitale. A reușit până acum să obțină sprijin de la un spital privat. Și imunizarea naturală vine în ajutor.

Alexandru Rafila îl critică pe Vlad Voiculescu.

Deputatul PSD, reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății, îl critică pe Voiculescu pentru întâlnirea târzie cu managerii de spitale.

„Nu poți să te trezești după trei luni că ai o problemă și să vrei să o rezolvi într-o sâmbătă seara, la ora 21”, spune Rafila.

În acest timp, departe de reflectoare și schimburi publice de replici, medicii au de gestionat o situație dincolo de limită. Numărul real al pacienților care necesită îngrijire ATI e cu 50% mai mare decât cel prezentat, spune doctorul Radu Țincu.