• Rafila: „A fost un pas dificil pentru mine
  • Rafila: „Cunosc PSD, nu-l cunosc de mult pe domnul Ciolacu și a fost o întâlnire deschisă, sinceră, fără condiții
  • Rafila: „Eu mai întâi sunt medic și voi respecta toate lucrurile care țin de conștiința mea profesională

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, și-a anunțat, joi seara, candidatura pe listele PSD la alegerile parlamentare.

Vă mulțumesc că ați dat curs invitației noastre și sunt covins că veți face ce trebuie în Parlament”, a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Așa cum am promis de când am preluat funcția de președinte al PSD, am spus foarte clar că partidul trebuie să se deschidă în primul rând pentru specialiștii din prima linie. Îi mulțumesc că s-a alăturat echipei noastre și sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu e una de conjuctură. E o luptă de durată”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Alexandru Rafila a spus că unul dintre obiectivele lui este o legislație care să garanteze accesul universal la servicii de sănătate.

A fost un pas dificil pentru mine, dar având în vedere că am avut o carieră administrativă în spate, am considerat că am suficient de multă experiență încât să pot să ajut nu neapărat PSD, ci această țară, să avem o legislație care să facă posibil un deziderat pe care nu l-am atins – accesul universal la servicii de sănătate”, a spus Rafila.

Cunosc PSD, nu-l cunosc de mult pe domnul Ciolacu și a fost o întâlnire deschisă, sinceră, fără condiții. (…) Dânsul a înțeles un lucru: eu mai întâi sunt medic și voi respecta toate lucrurile care țin de conștiința mea profesiinală și în al doilea rând voi fi membru al PSD”, a mai spus medicul.