• Comunităție de români ce sunt stabilite peste ocean sunt încurajate să doneze și li s-a cerut ajutorul și companiilor și organizațiilor religioase.
  • Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a făcut, deja, prima sa donație.
  • Banii vor merge către Ukrainian Peace Fund, organizat de Romanian United Fund.

Ambasada României în Statele Unite ale Americii încurajează o strângere de fonduri, pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina. Comunităție din români ce sunt stabilite peste ocean sunt încurajate să facă donații. De asemenea, li s-a cerut ajutorul și companiilor și organizațiilor religioase.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a făcut, deja, prima sa donație. Banii vor merge către Ukrainian Peace Fund, organizat de Romanian United Fund. Donațiile pot fi făcute prin intermediul acestui link: https://www.romanianunitedfund.org/ukrainian_peace_fund.

Sunt momente tragice în care trebuie să ne gândim la copiii, la femeile și la bărbații ucraineni, care nu au altă soluție decât să fugă din calea războiului și a terorii. România oferă asistență umanitară și este pregătită să facă față consecințelor umanitare generate de acest conflict nedorit”, a spus Andrei Muraru.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Peste 150 de militari din diferite structuri de putere din Ucraina s-au predat

Ministerul rus al Apărării din Ucraina a declarat, vineri, că forțele aeriene ruse au preluat joi controlul deplin asupra teritoriului din zona centralei nucleare de la Cernobîl.

„S-a ajuns la un acord cu militarii batalionului din Ucraina de protecție a centralelor nucleare cu privire la securitatea comună a unităților de putere și a sarcofagului. Fondul radioactiv este normal. Personalul CNE continuă să întrețină instalațiile în regim normal și să monitorizeze situația radioactivă.

82 de soldați ucraineni și-au depus armele și s-au predat în zona Insulei Snake (regiunea Odesa), își iau un abonament refuzând să participe la lupte, iar în viitorul apropiat aceștia se vor înapoia familiilor lor”, a declarat, vineri, ministerul rus al Apărării.