• Primăria comunei Limanu a fost amendată de comisarii Gărzii de Mediu din Constanța
  • Comisarii Gărzii de Mediu din Constanța au făcut un control în Vama Veche pentru verificarea măsurilor
  • Aceștia au precizat că pentru remedierea neregulilor constatate s-au stabilit mai multe măsuri

Primăria comunei Limanu a fost amendată de comisarii Gărzii de Mediu din Constanța, care au verificat măsurile de salubrizare luate de autoritățile locale după minivacanța de 1 mai.

Comisarii Gărzii de Mediu din Constanța au făcut un control în Vama Veche pentru verificarea măsurilor luate de Primăria Limanu după minivacanța de 1 Mai, privind starea de salubrizare a stațiunii.

„Urmare a verificărilor efectuate, UAT Limanu a fost sancționată cu amendă de 15.000 lei pentru nerespectarea obligației legale privind colectarea separată a deșeurilor generate pe raza localității și neasigurarea unei stări corespunzătoare de salubrizare”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Aceștia au precizat că pentru remedierea neregulilor constatate s-au stabilit mai multe măsuri, urmând să se verifice stadiul rezolvării acestora.

De asemenea, Garda de Mediu Constanța a anunțat că este în legătură permanentă cu inspectorii din cadrul Apelor Române ABA-DL, împreună cu care face verificări la operatorii de plajă de pe litoral.