• Şoferul unei autoutilitare a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că a aruncat deşeuri pe spaţiul public
  • Mașina bărbatului va fi confiscată
  • Primar: Nu ne putem bate joc de mediu și nu tolerăm acest comportament al unor persoane care pur și simplu nu vor să înțeleagă că acțiunile lor afectează sănătatea celor din jur

Şoferul unei autoutilitare a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că a aruncat deşeuri pe spaţiul public. Mașina bărbatului va fi confiscată, anunță Primăria Sectorului 5.

În urma unei autosesizări a Poliției Locale Sector 5, a fost depistată o autoutilitară care transporta deșeuri provenite din construcții pe strada Ion Băiulescu. În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală alături de comisarii Gărzii Naționale de Mediu din cadrul comisariatului București, s-a constatat că persoana în cauză nu deținea documente pentru transportul deșeurilor. Conducătorul autoutilitarei a fost sancționat cu suma de 30.000 lei conform legislației în vigoare pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public. Totodată, șoferului i s-a adus la cunoștință că autovehiculul va fi confiscat”, conform sursei citate.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că aceste acțiuni se vor intensifica în perioada următoare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Aceste persoane care aruncă în mod repetat deșeuri pe domeniul public trebuie să înțeleagă că acest comportament nu mai este tolerat pe raza Sectorului 5. Am aplicat deja amenzi și vom face acest lucru în continuare, până când oamenii vor învăța să fie civilizați. Mai mult, autovehiculele din care aruncă gunoiul vor fi confiscate. Am mai spus-o și o repet: Sectorul 5 nu este sat fără câini! Nu ne putem bate joc de mediu și nu tolerăm acest comportament al unor persoane care pur și simplu nu vor să înțeleagă că acțiunile lor afectează sănătatea celor din jur.”, a transmis Cristian Popescu Piedone.