Amenințare cu bombă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București

  • În dimineața zilei de vineri, 29 aprilie 2022, s-a înregistrat o amenințare cu bombă la bordul unui avion de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Aeronava aparținând companiei aeriene Lufthansa.
  • Zborul LH 1655 cu destinația Munchen era programat la ora 6:00 și avea la bord 130 de pasageri. La aeroport s-a constituit o celulă de criză, conform procedurilor specifice în vigoare.
  • Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București se derulează în condiții normale și nu se înregistrează perturbări.

În dimineața zilei de vineri, 29 aprilie 2022, s-a înregistrat o amenințare cu bombă la bordul unui avion de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Aeronava aparținând companiei aeriene Lufthansa.

Zborul LH 1655 cu destinația Munchen era programat la ora 6:00 și avea la bord 130 de pasageri. La aeroport s-a constituit o celulă de criză, conform procedurilor specifice în vigoare.

Aeronava a fost parcată la o poziție izolată în vederea derulării, de către instituțiile abilitate ale statului, a procedurilor specifice de intervenție în cazul unei amenințări cu bombă, acestea fiind încă în curs, anunță biroul de presă CNAB.

Pasagerii au fost debarcați, în prezent fiind grupați în zona de îmbarcare a terminalului.

Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București se derulează în condiții normale și nu se înregistrează perturbări.