• Cinci membri ai Guvernului au fost amendaţi după ce au apărut într-o fotografie fumând sau fără măşti de protecţie în biroul premierului, a anunțat Poliția Capitalei
  • Ludovic Orban spune că incidentul a avut loc de ziua lui, pe 25 mai
  • Poza în care fumează și consumă alcool, fără să poarte mască, a devenit virală pe internet

Credeai că doar Ludovic Orban a fost amendat? Ei bine, nu. Se pare că și ceilalți miniștri, care se aflau cu el în momentul în care în biroul său se consuma alcool și se fuma, au fost sancționați, după ce s-au autodenunțat. Ei au sunat la poliţie şi au anunţat că au încălcat legea.

Ești curios ce amenzi au primit? Află că doi membri ai Executivului au fost sancţionaţi cu câte două amenzi contravenţionale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară şi pentru fumat în spaţii în care este interzis. În poză se vede cum Ludovic Orban fumează și nu poartă mască, la fel și ministrul de externe, Bogdan Aurescu.

Alte două persoane au fost sancţionate cu amendă în valoare de 2500 de lei fiecare, pentru nepurtarea măştii de protecţie. Fără mască în poză sunt Virgil Popescu şi Lucian Bode.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

A cincea persoană a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măştii de protecţie în mod necorespunzător. Probabil și tu bănuiești că cea de cincea persoană sanctionată este vicepremierul Raluca Turcan, care se vede şi în poză, purta mască, însă era trasă pe bărbie.