• Patru tinere studente cu chef de distracție ajung la închisoare după ce au fost surprinse într-o casă plină cu droguri.
  • Dacă noi fugim la mare, tinerii din SUA profită de această vacanță ca să dea năvală pe plajele de la Miami.
  • Cele mai căutate destinații sunt Cancun și Puerto Vallarta, în Mexic, Punta Cana din Republica Dominicană și Montego Bay, în Jamaica.

Americanii au Spring Break și noi avem 1 mai. Dacă noi fugim la mare, tinerii din SUA profită de această vacanță ca să dea năvală pe plajele de la Miami.

Fenomenul a fost ilustrat cel mai bine de filmul Spring Break, cu Selena Gomez, James Franco și alți actori renumiți. „Vă aflați într-un loc magic, lume! Vă puteți schimba cu totul, lume! Bikini și big booties, despre asta este viața”, te îndrumă filmul.

Patru tinere studente cu chef de distracție ajung la închisoare, după ce au fost surprinse într-o casă plină cu droguri. Sunt eliberate pe cauțiune de un tânăr traficant de arme și droguri, jucat de James Franco, care apreciază potențialul tinerelor.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Spring Break” una dintre cele mai nebunești săptămâni ale anului universitar din State

Filmul din 2013 arată cum poate fi „Spring Break”, una dintre cele mai nebunești săptămâni ale anului universitar din State, iar streameri precum Barefoot transmit distracția în direct pe Youtube. Tradiția a început în anii 1930, când Asociația Americană de Antrenori de înot de liceu a organizat o întâlnire a studenților în Fort Lauderdale, Florida.

Spring Break este acum o mini-vacanță de primăvară pe care o primesc studenții din Statele Unite în timpul celui de-al doilea semestru. Tinerii merg în grupuri și profită la maximum de petrecerile nebunești de pe plajă.

Cele mai căutate destinații sunt Cancun și Puerto Vallarta, în Mexic, Punta Cana din Republica Dominicană și Montego Bay, în Jamaica.