• F.D.A. vrea să autorizeze utilizarea Remdesivirului, un medicament antiviral experimental care ar trata pacienții cu Covid-19
  • Remdesivir ar putea reduce timpul de recuperare cu aproximativ o treime, spune un doctor
  • Potrivit New York Times, informaţia a fost făcută publică de un oficial al administraţiei Statelor Unite
  • România va primi 30 de doze de Remdesivir pentru tratamentul Covid-19

Pacienții testați pozitiv cu coronavirus ar putea fi vindecați rapid cu Remdesivir. Pentru ca acest lucru să fie posibil, americanii se grăbesc să autorizeze medicamentul antiviral mai ales că după mai multe studii rezultatele au arătat că pacienţii cu Covid-19 s-au recuperat mai rapid. Imunologul dr. Fauci spune că Remdesivir ar reduce timpul de recuperare cu aproximativ o treime.

Donald Trump este bucuros de rezultate. Este pentru prima dată când preşedintele SUA şi dr. Anthony S. Fauci, principalul om de ştiinţă specializat în boli infecţioase din America, sunt de acord asupra unui tratament. Ei au salutat rezultatele promiţătoare ale studiilor efectuate cu Remdesivir şi speră că medicamentul va reduce numărul de decese care este în continuă creştere.

Și România va primi 30 de doze de Remdesivir pentru tratamentul Covid-19. Medicamentul antiviral conceput pentru Ebola, va fi pus la dispoziţia ţării noastre de către compania producătoare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Sursa foto: Profimedia