• Donald Trump a adus în discuție România în contextul scandalului Hunter Biden
  • Joe Biden a fost apropiat de omul de afaceri Puiu Popoviciu
  • După FBI, acum și Secret Service a intrat să facă lumină în scandalul Hunter Biden

Cine se gândea că România va ajunge un alt măr al discordiei între Trump și Biden. Actualul președinte american este hotărât să arunce țara noastră în dezbaterea care va avea loc în această noapte. Joe Biden a avut mai multe conexiuni cu România. Democratul a fost apropiat de omul de afaceri Puiu Popoviciu.

Analistul de politică externă Bogdan Nicolae urmărește cum se mută piesele pentru această ultimă confruntare dintre cei doi candidați.

În ultimele zile au fost referiri în postările republicanilor legate de deplasările și contactele dintre Hunter Biden cu regiunea noastră, în special cu Ucraina. După FBI, acum și Secret Service a intrat să facă lumină în scandalul Hunter Biden. FBI-ul are câteva piste pe care vrea să le clarifice. În paralel există o anchetă privind autenticitatea noilor dezvăluiri.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Bogdan Nicolae, analist politic: „FBI își pune problema dacă avem de-a face în mod serios cu o operațiune de dezinformare, pe care puterile străine ar putea să le conducă în SUA pentru a influența rezultatele alegerilor.”

Analistul s-a uitat și felul în care presa abordează scandalul Biden acum, înainte de dezbaterea finală.

Bogdan Nicolae, analist politic: „Lumea a scos de la sertare toate informațiile pe care presa le-a circulat în ultimii ani de zile. În 2016-2017 și până în 2019 au fost în permanență referiri la această coliziune între puterile străine, Rusia, Ucraina, China, Iran și și SUA, mai ales în preajma campaniilor electorale. Ultimele informații sunt cele lansate de Rudolph Giulani în ianuarie 2019. Readuce acum în discuție acest laptop și informațiile care s-ar afla pe el și care ar putea să incrimineze familia Biden.”

Analistul se așteaptă la o dezbatere cu scântei. Între cei doi candidați există o diferență de nouă procente care ar putea fi modificată de confruntarea din această noapte. „Vor fi scântei cu siguranță și e bine să ne ferim de ele.”