• Analistul politic Sorina Matei a vorbit despre situația din SUA, după anunțul infectării președintelui Donald Trump cu noul coronavirus
  • Rona McDaniel, lidera republicanilor, a fost confirmată pozitiv cu noul virus
  • Ivanka Trump, Jared Kushner, au fost confirmați negativ

Analistul politic Sorina Matei a vorbit despre situația din SUA, după anunțul infectării președintelui Donald Trump cu noul coronavirus. Rona McDaniel, lidera republicanilor, a fost confirmată pozitiv cu noul virus. Ea a asistat la o strângere de fonduri alături de președintele Donald Trump.

Însă oamenii din familia președintelui, Ivanka Trump, Jared Kushner, au fost confirmați negativ. În zonele în care a fost în ultimele 72 de ore președintele Trump au început să se facă anchete epidemiologice

Sorina Matei, analist politic: „Democrații speculează faptul că familia Trump a refuzat, așa cum știm, să poarte masca și discuțiile se extind asupra personalului din Casa Albă. Chiar media democrată, speculează că staff-ul Casei Albe este foarte speriat, având în vedere că nici în interiorul Casei Albe nu se purta mască.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Se vorbește despre cea mai mare breșă de securitate la un nivel atât de înalt și despre cel mai mare pericol pe care l-au avut Statele Unite la nivel de lideri. Sorina Matei a amintit despre cazurile de la Kremlinul, cancelarul german și alți lideri care au fost bolnavi.

Sorina Matei: „Premierul israelian Netanyahu a stat în izolare și virusul nu iartă pe nimeni. (..) Important e să te protejezi.”

Analistul a vorbit despre cum asta va afecta campania președintelui Trump. El a anulat deja câteva mitinguri electorale.

Sorina Matei: „Democrații speculează foarte intens așa cum vedeți subiectul coronavirus și probabil că va deveni principala temă de campanie a lui Joe Biden.”

Sorina Matei nu crede că Joe Biden nu va participa la mitinguri electorale, în semn de solidaritate cu actualul președinte, ci va specula faptul că Trump nu a purtat mască și nu s-a protejat.