Analiza discursului celui de-al 46-lea președinte ales al SUA, Joe Biden

  • Raoul  Radu, psiholog specializat în analiză comportamentală:„Discursul a avut mai multe teme. A fost încrezător, a fost ferm, a fost foarte concis
  • Biden a vrut să pară energic, în ciuda celor care spun că îl lasă sănătatea
  • Joe Biden: „Nu vom conduce dând exemplu de putere, ci prin puterea exemplului”

A apărut în pas alergător pe scenă, ca să contrazică gurile rele care spuneau că sănătatea nu îl ajută să termine mandatul.

Raoul Radu, psiholog specializat în analiză comportamentală, trage concluziile.

Joe Biden, Preşedintele ales al SUA: „Prieteni, oamenii acestei naţiuni au vorbit. Ne-au adus o victorie clară. Convingătoare. O victorie pe care noi, poporul, am câştigat-o cu cele mai multe voturi exprimate vreodată la un scrutin prezidenţial, 74 de milioane

Raoul  Radu, analiză comportamentală: „Este un discurs foarte bine studiat și conturat. A reușit să puncteze ce îl interesa. A încercat să transmită ideea unei Americi unite.

Joe Biden: „America este o lumină călăuzitoare pentru planetă. Nu vom conduce dând exemplu de putere, ci prin puterea exemplului”.

Joe Biden: „Când eram copil, în Scranton, bunicul mi-a spus atunci când am ieşit de la el din casă, Joey, păstrează speranţa. Dar bunica, când trăia, îmi spunea, Joey, împrăştie speranţa”.

Raoul  Radu, analiză comportamentală: „Discursul a avut mai multe teme. A fost încrezător, a fost ferm, a fost foarte concis – de la ideea de suflet al natiunii, până la ideea de cooperare pe înfrângerea problemelor cu care se confruntă America și restul lumii”