• Polițiștii din Marea Britanie le cer femeilor din zona Lincolnshire, care au un picior amputat, să se prezinte la cea mai apropiată secție.
  • Autoritățile speră să rezolve misterul unui picior găsit pe o potecă în 2019.
  • Cercetările, analizele ADN și testele medico-legale nu au reușit să rezolve misterul.

Polițiștii din Marea Britanie au făcut un apel bizar pentru a găsi femeile care au suferit o intervenție chirurgicală de amputare a unui membru, în speranța că vor reuși să rezolve misterul unui picior găsit în 2019, relatează BBC.

Piciorul a fost găsit New Waltham, în nord estul zonei Lincolnshire, în aprilie 2019. Proprietarul piciorului nu a fost găsit niciodată, în ciuda analizelor ADN, dar Poliția din Humberside crede acum că ar putea fi vorba de un deșeu medical în urma unei operații. Forțele de ordine le cer femeilor cărora le-a fost extirpat piciorul stâng să se prezinte la poliție.

Piciorul fost găsit pe o potecă, în apropierea vechii căi ferate de la Louth Road. Se crede că ar fi aparținut unei femei cu vârsta de peste 16 ani și cu o înălțime de aproximativ 1,6 m, a declarat poliția la momentul respectiv.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În ciuda a mai mult de doi ani de investigații extinse, inclusiv căutări prin dosarele persoanelor dispărute, teste medico-legale și analize ADN, nu a fost găsită nicio legătură. Inspectorul Alan Curtis, de la Poliția Humberside, a declarat că forțele de poliție analizează posibilitatea ca piciorul să provină din deșeuri clinice rezultate după o operație.

„Deși pare o solicitare foarte ciudată, facem acum apel la orice femeie din zona Humberside și Lincolnshire care a suferit o procedură medicală de îndepărtare a piciorului stâng începând cu 2014 să ne contacteze”, a spus Alan Curtis.

Orice apel „va fi tratat cu cel mai mare respect și confidențialitate„, a adăugat Alan Curtis.