• Un tramvai, care circula pe Șoseaua Viilor din Capitală, a fost lovit de un „obiect care a traversat zona destinată călătorilor, spărgând geamurile”.
  • Ancheta în cazul incidentului de pe Șoseaua Viilor a fost preluată de Secția 18 Poliție.
  • Nu au fost pasageri răniți.

Un tramvai care circula, vineri, pe Șoseaua Viilor din Capitală a fost lovit de „un obiect care a traversat zona destinată călătorilor, spărgând geamurile”. Nicio persoană nu a fost rănită, dar Poliția a deschis o anchetă.

Incidentul a fost anunțat printr-un apel la 112 în care se vorbește despre „împușcături”, neconfirmate încă de către oamenii legii.

Ancheta în cazul incidentului a fost preluată de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Tramvaiul care circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului, traversând zona destinată călătorilor. Nu au fost pasageri răniți”, precizează Poliția într-un comunicat de presă.

Oamenii legii fac verificări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.