Vlad Craioveanu l-a avut invitat, joi seara, la Ochii pe mine! pe Radu Szucs, basistul truperi ,,Omul cu șobolani.” Cu acesta a vorbit despre viața artistului în pandemie, despre reinventare și readaptare.

Invitatul lui Vlad Craioveanu îți povestește și despre cursurile de teatru, dar și cele de dezvoltare personală pe care le ține împreună cu soția sa. Toate, sub deviza, dezvoltare prin artă.

Radu Szucs susține însă franc că ne-ar ajuta, pe fiecare în parte, să avem mai mult simț comunitar și mai multă preocupare pentru cel de lângă noi.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

 A. Szucs: ,,A fost o perioadă de reflecție pentu noi!”

,,Am făcut ce am putut, de altfel ce cred că au făcut toți artiștii. Destul de greu, dar a fost o perioadă de reflecție pentru noi. Sunt unii care au primit  ajutor și foarte mulți nu. Nimeni nu are soluții pentru o pandemie globală.”

A.Szucs: ,,Cred că ne-ar prinde bine mai mult simț comunitar!”

,,Mi-e foarte greu să vorbesc despre ce se întâmplă în țară pentru că am impresia că trăiesc în cu totul altă țară. Bucureștiul mi se pare uneori total diferit de restul țării. Am impresia că efervescența asta politico-civică din România este fascinantă. Cred că am avut parte de niște lucruri atât de drăguțe încât am reușit să scăpăm de totalitarisme dar, în același timp, ne-am apropiat razant de ele uneori. Este foarte interesant ce ni se întâmplă. Nu aș fi deloc pesimist să spun că țara merge într-o direcție proastă. Și statisticile spun că cetățenii consideră că ne ducem într-o direcție bună, într-o suficient de mare măsură. (…)

Cred că ne-ar prinde bine mai mult simț comunitar, cred ca ne-ar prinde bine să fim atenți și la cei din jurul nostru. Sunt multe de îmbunătățit peste tot. Problemele sunt mari și sunt structurale. Pe de altă parte, ăștia suntem și este cel mai bine cu materialul clientului”, conchide Radu Szucs.