Angajări pe bandă rulantă, la Primăria Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone va avea 160 de noi colegi

Cristian Piedone Mediafax
  • Cristian Popescu Piedone face peste 160 de angajări.
  • Primăria Sectorului 5 va avea astfel 827 de angajați.
  • S-au înființat două servicii de securitate.

În timp ce la alte primării sunt concedieri, Cristian Popescu Piedone face angajări la Sectorul 5. Prea multe spune opoziția.

162 de noi angajați vor veni la primărie. Dintre aceștia, 42 sunt foști angajați care și-au câștigat în instanță dreptul de a reveni în funcții. Printre departamentele nou înființate se numără și două servicii de pază.

S-au înființat două servicii de guard care să asigure paza bunurilor aflate în administrația sectorului. E mai economic așa. S-au înființat și două servicii de proiecte pentru atragerea de fonduri europene

Întrebată cât vor plăti locuitorii sectorului 5 pentru aceste noi angajări, directorul de HR spune că nu există o proiecție bugetară în acest moment. Ne-a precizat însă că se vor da șanse tinerilor.

Nu am făcut un calcul, o proiecție bugetară nu am făcut. În momentul ăsta noi am aprobat doar organigrama, ea intră în vigoare de la 1 ianuarie.

Consilierii din partea USR PLUS și PNL s-au opus și au anunțat că nu vor participa la sedința ordinară a Consiliului Local. Piedone a convocat Consiliul Local în două ședințe extraordinare.