• Anonymous a mai dat o lovitură rețelei informatice din Rusia și a „sustras” 365.000 de e-mailuri aparținând companiei rusești de investiții Accent Capital.
  • Compania este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața imobiliară din Rusia, astfel că datele private ale sute de mii de ruși sunt acum vizibile pe DDoSecrets.
  • Hackerii de la Anonymous „furaseră” recent peste 400.000 de e-mailuri de la alte trei companii mari din Rusia, dar și de la Ministerul Culturii de la Kremlin.

Anonymous a mai dat o lovitură rețelei informatice din Rusia și a „sustras” 365.000 de e-mailuri aparținând companiei rusești de investiții Accent Capital, potrivit contului oficial de Twitter.

Anonymous tocmai a sustras 365.000 de e-mailuri (211 GB) de la compania rusă de investiții imobiliare Accent Capital prin DDoSecrets”, au transmis hackerii.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, Anonymous a publicat datele a peste 120.000 de soldați ruși.Ar trebui să fie supuși unui tribunal pentru crime de război”, au transmis hackerii. Nici serverele de la Kremlin nu sunt sigure, în condițiile în care Anonymous a accesat camerele de supraveghere rusești și au spionat în liniște interiorul Kremlinului. La mijlocul lunii aprilie, hackerii au „găsit” 200.000 de documente care vizează, printre altele, Ministerul Culturii din Rusia și au făcut publice 437.500 de e-mailuri aparținând companiilor rusești Forest, Aerogas, și Petrovsky Fort.

Petrovsky Fort, un centru de afaceri din Sankt Petersburg, a rămas fără 244 GB de informații, un total de 300.000 de mailuri, în timp ce compania Aerogas a pierdut 145 GB de informații și un total de 100.000 de e-mailuri. Aerogas este printre cele mai mari companii de pe piața energetică din Rusia.

Pirații internetului au menționat că au descărcat deja peste 6 TB și 6 milioane de documente și e-mailuri rusești „după declararea „războiului cibernetic” „împotriva regimului criminal al Kremlinului”.