• Grupul Anonymus şi-a revendicat responsabilitatea pentru un „hack masiv” pe site-urile guvernamentale din Belarus.
  • După ruși, a venit rândul Belarusului să sufere de pe urma atacurilor Anonymous, îndreptate în special asupra Guvernului de la Minsk.
  • „Anonymus a desfăşurat un atac masiv asupra guvernului belarus pentru complicitatea sa la invazia Ucrainei”, se arată într-un tweet în care grupul de hackeri raportează că principalele site-uri guvernamentale din Belarus „sunt offline”.

Grupul Anonymus şi-a revendicat responsabilitatea pentru un „hack masiv” pe site-urile guvernamentale din Belarus. În același timp, în Italia s-a înregistrat un atac al hackerilor Killnet asupra serviciilor poştale.

După cum înregistrează Downdetector, după ora 7.00 s-a înregistrat un vârf al raportărilor de defecţiuni.Chiar şi pe Twitter, mulţi utilizatori denunţă situaţia cu hashtag-ul #posteitaliane. Încă de ieri, gruparea pro-rusă Killnet a anunţat: „Lovitură ireparabilă pentru Italia” care va fi lansată de la la 5.00.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Anonymous e cel mai mare dușman cibernetic al Rusiei, încă de la începutul lunii aprilie. Atunci, hackerii de la  Anonymous au publicat datele a peste 120.000 de soldați ruși. „Ar trebui să fie supuși unui tribunal pentru crime de război”, au transmis hackerii.

Nici serverele de la Kremlin nu sunt sigure pentru ruși, în condițiile în care Anonymous a accesat camerele de supraveghere rusești și au spionat în liniște interiorul Kremlinului. La mijlocul lunii aprilie, hackerii au „găsit” 200.000 de documente care vizează, printre altele, Ministerul Culturii din Rusia și au făcut publice 437.500 de e-mailuri aparținând companiilor rusești Forest, Aerogas, și Petrovsky Fort.