• Hackerii de la Anonymoys au publicat un mesaj la adresa președintelul american, Joe Biden, pe pagina lor de Twitter.
  • Aceștia suștin că au obștinut documentele care atestă faptul că administrația Bush a comis crime de război și acte de tortură.
  • Cu mai bine de zece ani în urmă, un grup american pentru drepturile omului a cerut guvernelor străine să îl acuze pe George W. Bush și pe unii dintre înalții săi oficiali pentru crime de război.

Hackerii Anonymous au publicat un mesaj la adresa președintelul american, Joe Biden, pe pagina lor de Twitter. Aceștia suștin că au obștinut documentele care atestă faptul că administrația Bush a comis crime de război și acte de tortură.

„Hei, Joe Biden, având în vedere că Barack Obama nu a vrut să acuze administrația Bush pentru tortură și alte crime de război, o vei face tu? Dacă ai nevoie să ți se înmâneze dosarul cu probe solide, noi îl avem. Alegerea vă aparține. Duceți-vă la naiba și tu și Trump” au scris aceștia.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Cu mai bine de zece ani în urmă, conform The Guardian, un grup american pentru drepturile omului a cerut guvernelor străine să îl acuze pe George W. Bush și pe unii dintre înalții săi oficiali pentru crime de război, însă administrația Obama nu ar fi reușit să investigheze un număr suficient de mare de dovezi împotriva fostului președinte, în legătură cu utilizarea torturii.

Se crede că Anonymous a fost creat în 2003 și sunt, fără îndoială, cel mai bine cunoscuți pentru măștile lor inspirate de Guy Fawkes. De atunci, grupul „hacktivist” a devenit cunoscut în întreaga lume, organizând proteste, doborând site-uri guvernamentale și scurgând informații private în domeniul public.