• Dr. Anthony Fauci consideră că Centrul pentru Controlul Bolilor va furniza în curând noi îndrumări anti-COVID-19
  • Fauci spune că riscul pentru persoanele care se angajează în activități în aer liber este „minuscul”
  • „Riscul este foarte scăzut, mai ales dacă eşti vaccinat”

Dr. Anthony Fauci consideră că Centrul pentru Controlul Bolilor va furniza în curând noi îndrumări anti-COVID-19 cu privire la utilizarea măștilor de față în mediul exterior, numind „de bun simț” să facă acest lucru, relatează Space Coast Daily.

Măștile au avut un rol din ce în ce mai important în cadrul dezbaterilor în ultima vreme, deoarece mulți pun sub semnul întrebării utilizarea continuă și pe scară largă a măștilor, in timp ce vaccinările continuă să crească.

Fauci este de acord cu unele dintre aceste obervaţii, spunând că riscul pentru persoanele care se angajează în activități în aer liber este „minuscul”, în special pentru persoanele vaccinate.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Ceea ce cred că veți auzi, ceea ce va auzi țara în curând, este o recomandare actualizată de la CDC”, a declarat Fauci pentru emisiunea ABC „This week”.

„CDC este o organizație bazată pe știință. Ei nu vor să facă nicio recomandare pâna nu analizează datele care o susțin. Dar când te uiți în jur la situația de bun simț, riscul este foarte scăzut, mai ales dacă ești vaccinat”, a spus el.