• Fostul consilier prezidențial este de părere că Trump are tot interesul să facă pace cu Biden pentru a nu ajunge în închisoare.
• Scaramucci susține că Trump nu este un bun manager, că nu a știut să gestioneze criza de coronavirus și că încearcă să divizeze Statele Unite.
• „Cu siguranță Joe Biden va câștiga”, spune Scaramucci.


Donald Trump va pierde alegerile prezidențiale din SUA și își va da seama că este în interesul său să transfere cu calm puterea lui Joe Biden, a declarat fostul angajat al Casei Albe, Anthony Scaramucci pentru Euronews.

Fostul consilier al lui Trump, care a deținut 11 zile funcția de director de comunicare înainte de a fi concediat, a fost anterior un mare susținător și prieten al președintelui.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Scaramucci s-a alăturat de atunci Fundației Lincoln, un grup înființat de republicani dezamăgiți, sperând să împiedice realegerea lui Trump.

„Va pierde alegerile. Cu siguranță Joe Biden va câștiga”, a spus fostul consilier.

„Va fi în interesul președintelui să predea puterea în mod calm vicepreședintelui, ca toată fanfaronada absurdă și toate acele amenințări voalate să fie lăsate la o parte”.

„Este în interesul lui să facă pace cu vicepreședintele pentru că are dispute juridice în față, are anchete penale cu care se confruntă și va căuta să încheie o înțelegere pentru a se ține departe pe el și pe familia sa de închisoare”.

Scaramucci e de părere că Trump nu este un bun manager, că nu a știut să gestioneze criza de coronavirus și că încearcă să divizeze Statele Unite.

De asemenea, el l-a acuzat pe Donald Trump că a semănat diviziunea peste hotare: „Președintele încearcă să slăbească alianța occidentală. El denigrează liderii democrați din vest și laudă despoții, așa că să sperăm că vicepreședintele Biden va câștiga diseară și va pune capăt și acestei prostii”.