• Ziua a cincea de proteste s-a încheiat în România.
  • Bucureștenii au mers în marș și au strigat „Vrem dreptate, vrem libertate!”, în timp ce au ascultat „Imnul Golanilor”.
  • Manifestanții de la Constanța au anunțat că sâmbătă va avea loc unul dintre cele mai mari proteste din oraș.
  • Patru zile de proteste s-au derulat în țară, iar mesajele pentru guvernanți au fost diverse. „Demisia” și „Jos masca” sunt doar două dintre ele.

Ziua a cincea de proteste în România s-a încheiat mai devreme de miezul nopții. Dacă în primele patru zile manifestanții au ieșit pe străzi în aproape toate orașele mari ale țării, joi, 1 aprilie, protestatarii din Constanța și din București au fost cei mai activi.

21:29 București: Un bărbat anunță o nouă întâlnire vineri, la ora 17:30. Protestul s-a încheiat

La București, protestatarii sunt acum în Piața Victoriei. Unul dintre protestatari are un megafon în care strigă că sunt prea puține săli de fitness în România. Tot el mai spune că sălile ar trebuie să fie deschise.

Manifestanții din București se vor întoarce mâine la ora 17:30 pentru un nou protest.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
Foto: Aleph News

20:20 București: Protestatarii merg în marș strigând „Vrem libertate, vrem dreptate!” și sunt acompaniați de o boxă din care răsună „Imnul Golanilor”

Bucureștenii merg în marș și strigă „Vrem libertate, vrem dreptate!”, iar dintr-o boxă răsună „Imnul Golanilor” al lui Cristian Pațurcă.

19:33 Protestul de la Constanța s-a încheiat. Manifestanții se întorc sâmbătă pentru „unul dintre cele mai mari proteste din oraș”

Manifestanții din Constanța au încheiat protestul față de restricții. Protestatarii au spus că se întorc cu forțe proaspete în cursul zilei de sâmbătă, 3 aprilie 2021.

18:34 Constanța: Protestul a început în Constanța. Manifestanții se plimbă pe o trecere de pietoni strigând „Libertate”

Manifestanții de la Constanța anunță că sâmbătă va avea loc unul dintre cele mai mari proteste din oraș.

La Constanța a început protestul față de restricțiile impuse de guvernanți. Oamenii se plimbă pe trecerea de pietoni, unii au drapelul României în mână și strigă „Libertate”.

Protestatarii spun că nu vor să blocheze circulația, ci doar așteaptă un reprezentant al Guvernului cu care să poarte o discuție.