• Din cauza pandemiei, economia României pierde zilnic, 200 de milioane de euro
  • În 2020, cifra de afaceri a antreprenorilor a scăzut cu 20%, faţă de anul precedent
  • Ovidiu Şandor consideră că este importantă implicarea antreprenorilor în campania de vaccinare

Campania de vaccinare a început de o lună. Dar, merge cu frâna de mână trasă. Sătui de pierderile înregistrate şi de măsurile restrictive, antreprenorii dau şi ei o mână de ajutor.

Ovidiu Şandor, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România. Iar acum, a amenajat în Timişoara, cel mai mare centru de vaccinare din vestul ţării. Punctul de la ISHO are opt fluxuri, cât are tot restul judeţului, în tot.

Iar de aici, medicii îi direcţionează pe pacienţi spre cabinete. Apoi, spre sala post-vaccinare. Şandor a pus la dispoziţie un spaţiu de aproape 300 de metri pătraţi, într-o clădire nouă. S-a ocupat de dotarea centrului şi totul a fost gata în doar 3 zile. Acum, mai trebuie doar să vină vaccinul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ovidiu Şandor, antreprenor: „E important pentru toţi să avem parte de o campanie de vaccinare care să se desfăşoare cât mai rapid şi cât mai bine, pentru a putea reveni cât mai repede la o viaţă ceva mai normală. Actualmente există problema lipsei dozelor, dar odată de acea problemă va fi rezolvată, va depinde de posibilităţile de organizare a comunităţilor, în realizarea acestei campanii.”