• PSD a decis în CEX depunerea moţiunii de cenzură în august
  • „Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că Guvernul său a pierdut controlul în gestionarea pandemiei”, a precizat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu
  • PSD a creat intenţionat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi să critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că abordarea preşedintelui Klaus Iohannis este inadmisibilă, iar „disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul a pierdut controlul în gestionarea pandemiei”.

„Este inadmisibilă abordarea preşedintelui Klaus Iohannis, este sub demnitarea funcţiei publice pe care, vremelnic, o deţine”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai spus că nu înţelege „obsesia de a găsi vinovaţi în altă parte decât în datele oficiale”

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul în gestionarea pandemiei. Acesta e rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat şi de a împări funcţii publice membrilor PNL. Un haos mai mare decât e acum nu poate fi creat nici măcar de PSD, de aceea am decis depunerea moţiunii de cenzură în august”, a conchis liderul interimar al PSD.

PSD a creat intenţionat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi să critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

„PSD, nemulţumit de reuşitele guvernului PNL a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice guvernul. PSD intenţionat a creat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate. Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit. Pentru PSD a fost important să creeze o criză să aibă pentru ce critica Guvernul”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus că în starea de urgenţă, când în vestul Europei au fost multe cazuri, în România a fost epidemie, au fost decese, dar un număr foarte limitat, pandemia a fost gestionată bine de guvern.

Iohannis a acuzat PSD că a tergiversat intrarea în vigoare a noii legi referitoare la carantină şi izolare.