Anunțul făcut de Gabriela Firea, după ce o femeie a fost împuşcată mortal de fostul soţ

Alegeri locale 2020. Reacții după vot. Gabriela Firea: „Am votat cu gândul la toți copiii din București“ - Live Update Sursă foto: EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO
  • Potrivit IPJ Mehedinţi, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că în centrul oraşului Vânju Mare un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept.
  • La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă.
  • Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime, iar introducerea brăţărilor electronice trebuie urgentată, susţine ministrul Familiei, Gabriela Firea, după ce o femeie de 43 de ani a fost împuşcată mortal de fostul soţ.

Incindentul ar fi avut loc joi dimineaţa, în judeţul Mehedinţi.

Un bărbat, cetăţean italian, a tras cu un pistol de aproape, după care a încercat să se sinucidă.

Echipajele de ambulanţă deplasate la faţa locului nu au mai putut salva femeia. Bărbatul, cu care femeia se pare că a fost căsătorită, a fost transportat la spital.

Viaţa unei femei de 43 de ani a fost curmată tragic în plină stradă. Fostul soţ, cetăţean italian de care divorţase recent, a împuşcat-o mortal”, a scris Gabriela Firea joi pe Facebook.

Brățările electronice vor fi introduse din 2022

Ea susţine că este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime.

Această nouă tragedie arată încă o dată necesitatea urgentării introducerii brăţărilor electronice, acolo unde există ordin de protecţie emis de instanţă. Termenul legal în care Ministerul de Interne trebuie să asigure operaţionalizarea SIME – Sistemului informatic de monitorizare electronică – este 1 martie 2022”, a adăugat ministrul Familiei.

Potrivit IPJ Mehedinţi, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că în centrul oraşului Vânju Mare un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.