• „Mă retrag, cu condiția ca cei care se află pe centru stânga sau pe stânga, să fie mai sus cu o poziție în sondajele electorale”, a declarat Firea.
  • Aceasta spune că nu se va ține de scaun: „Nu m-am născut primar”
  • „Dacă echipa noastră găsește un candidat mai bun, îi strâng mâna, îi fac și campanie și îi și spun tot ce are nevoie”,adaugă edilul

Gabriela Firea a declarat, marți seara, că nu mai candidează pentru al doilea mandat dacă cei care ar putea-o concura pe partea de centru-stânga, respectiv Robert Negoiță sau Victor Ponta, s-ar situa peste ea în sondaje.

„Anunț în această seară că eu nu mai candidez, mă retrag, cu condiția ca cei care se află pe centru stânga sau pe stânga, să fie mai sus cu o poziție în sondajele electorale”, a declarat, marți seara, la Antena 3, Gabriela Firea.

Totodată, edilul spune că nu se va ține de scaun.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Nu mă țin de scaun, nu m-am născut primar. Mi-am încheiat onorant un mandat de senator și am acoperit un mandat de primar general zic eu cu omoare. Dacă PSD sau alianță formată din partide ce centru sau centru stânga, eu nu mă țin de scaun, îmi văd de viața mea, pentru că viața nu se termină cu funcția de primar al Capitalei (…) Nu este niciun fel de amenințare, șantaj politic și nici nu vreau să se speculeze că Gabriela Firea este supărată pe PSD. Eu sunt om de echipă. Dacă echipa noastră găsește un candidat mai bun, îi strâng mâna, îi fac și campanie și îi și spun tot ce are nevoie”, a mai spus Firea.