• Un tribunal rus îl amendează pe proprietarul Tinder pentru încălcarea legii privind datele.
  • Mai devreme, în cursul zilei, același tribunal rus a amendat proprietarul Snapchat pentru un presupus refuz de a localiza datele utilizatorilor ruși pe teritoriul țării.
  • Și WhatsApp a primit o amendă, în aceeași zi, pentru o presupusă incapacitate de a localiza datele utilizatorilor pe teritoriul rusesc, în valoare de 300.000 de dolari.

Un tribunal rus a amendat, joi, Match Group (MTCH.O), proprietarul aplicației de întâlniri Tinder, cu două milioane de ruble (33.280 de dolari), pentru că nu ar fi reușit să stocheze datele utilizatorilor pe teritoriul Rusiei, a relatat agenția de presă RIA, citată de Reuters.

Amenda urmează unor măsuri similare împotriva WhatsApp (META.O), deținută de Facebook și Snapchat, proprietarul Snap Inc (SNAP.N), luate, mai devreme, joi.

Același tribunal rus a amendat proprietarul Snapchat pentru un presupus refuz de a localiza datele utilizatorilor ruși pe teritoriul țării, potrivit Sky News.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mesagerul WhatsApp al Meta Platforms Inc. a primit o amendă pentru o presupusă incapacitate de a localiza datele utilizatorilor pe teritoriul rusesc, în valoare de 300.000 de dolari.