• La Centrul de Stocare din Timișoara au ajuns cu aproape 2.000 de doze de vaccin mai puțin
  • De la Pfizer, vaccinurile vin ambalate în cutii a câte 195 de flacoane, ceea ce înseamnă 975 de doze
  • Reprezentanții Pfizer au oferit lămuriri cu privire la dispariția dozelor

Nu scăpăm nici astăzi de încurcături în campania de vaccinare. La Timiș au dispărut aproape 2.000 de doze și nimeni nu știe unde.

De la Pfizer, vaccinurile vin ambalate în cutii a câte 195 de flacoane, ceea ce înseamnă 975 de doze. La Timișoara au ajuns cu 1.950 de doze mai puțin, adică două cutii.

Oana Coman coordonator Centrul de Stocare şi Distribuţie Timişoara: „9.750 am recepţionat. Trebuiau să fie 11.700, adică trei softboxuri. Noi am recepţionat două. Urmează să ne auzim cu reprezentanţii Pfizer. Momentan nu răspund la telefon. O să aflăm ce s-a întâmplat.”

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Explicația Pfizer: Vaccinurile au fost livrate cu zboruri diferite

„Azi, 6 ianuarie, au fost livrate catre cele 7 centre regionale de vaccinare un total de 148.200 de doze de vaccin Comirnaty. Cea de a doua parte a transportului (1950 de doze) pentru centrul regional de vaccinare din Timișoara va fi livrată mâine, 7 ianuarie. Uneori, din motive operaționale, transporturile trebuie să fie împărțite și livrate cu zboruri diferite. Acest lucru nu afectează securitatea și siguranța expedierilor și nici furnizarea regulată a vaccinurilor.”