• Sondajele de opinie sunt timpurii, dar nu relevă niciun avantaj special pentru Biden.
  • Donald Trump are încă șanse să câștige un nou mandat la alegerile de anul viitor, scrie Insider.
  • Cei care îl exclud pe Trump din cauza problemelor sale juridice sau a reputației s-ar putea înșela.

Deși fostul președinte american se confruntă cu 91 de acuzații de infracțiuni din mai multe dosare, Donald Trump are încă șanse să câștige un nou mandat la alegerile de anul viitor, scrie Insider.

Cu 11.000 de voturi în Arizona, un plus de 20.000 de voturi în Wisconsin, un plus de 12.000 de voturi în Georgia, și Trump câștigă alegerile din 2020. Vorbim de 21.000 de oameni care să își schimbe votul în trei state oscilante. Următorul președinte va avea probabil un impact masiv asupra viitorului Curții Supreme, iar acest lucru este motivant pentru foarte mulți oameni.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Sondajele nu-i dau lui Biden un avantaj evident

Dacă ne uităm la fiecare sondaj din baza de date de sondaje FiveThirtyEight din luna septembrie care a întrebat despre o confruntare între Biden și Trump, din unsprezece sondaje, opt dintre ele i-au avut pe candidați în sondaje la un punct distanță unul de celălalt. Niciun sondaj nu a avut vreunul dintre candidați cu un avantaj mai mare de patru puncte. Nu există nicio dovadă semnificativă în sondajele de până acum că Biden s-a distanțat sau că are un avantaj substanțial față de Trump.

Citește și