• Secretarul general al Organizației de Tineret a AUR, Ariadna Cîrligeanu, a anunțat pe Facebook că se retrage din partid.
  • Ariadna Cîrligeanu: „Uneori în viaţă, Dumnezeu ţi le așază prea bine sau pur și simplu întâlnești oameni care îţi dau o anumita direcție, oameni care contribuie la dezvoltarea ta”.
  • Ariadna Cîrligeanu: „AUR este un proiect în care am depus suflet, sacrificiu și nu voi regreta niciodată că am ales să fac parte din această echipă”.

Secretarul general al Organizației de Tineret a AUR, Ariadna Cîrligeanu a demisionat din AUR: „A sosit momentul să mă retrag din AUR”.

Ariadna Cîrligeanu a scris pe Facebook că avea 14 ani când și-a „stabilit visul: ca peste câțiva ani să formez o organizație care să lupte pentru românii din Basarabia și Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc în tot acest timp chiar și pentru idealista de mine. La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acțiunea 2012 pentru că am simțit din prima clipă că acolo imi este locul”.

Ariadna Cîrligeanu mai spune că în tot acest timp a învățat de la George Simion, liderul partidului AUR, că „oricât de nebunesc pare ţelul pe care ţi l-ai ales, lupți până la capăt, iar într-o zi, imposibilul devine posibil”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ariadna Cîrligeanu: „AUR este un proiect în care am depus suflet, sacrificiu și nu voi regreta niciodată ca am ales să fac parte din această echipă”.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!