Armand, reacţie la intenția de demitere a sa: „Adunaţi toţi banii furaţi de voi pentru că vine o factură mare şi am să vă pun să o plătiţi”

Sursa Foto: Mediafax
  • PSD, Pro România, PPUSL, ALDE şi PER au semnat un protocol prin care să o demită pe primarul Sectorului 1.
  • „Dacă este nevoie, îi mai bat o dată cu toate partidele şi televiziunile lor”, spune Clotilde Armand.
  • „De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture şi nu mai ştiu ce să facă şi ce minciuni să mai inventeze pentru că le-am închis robinetul prin care curgeau bani spre firmele lor de casă”, mai spune primarul Sectorului 1 pe Facebook

„Până strângeţi voi semnăturile să mă demiteţi, mai bine puneţi mâna şi adunaţi toţi banii furaţi de voi pentru că vine o factură mare şi am să vă pun să o plătiţi” – este reacţia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, la protocolul pentru referendumul privind demiterea sa.

„M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu şi C.P. Tăriceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului Sector 1. Valori…. unul şi unul. Am luptat în ultimii ani împotriva lor şi i-am învins (în 2016, în 2020). Dacă este nevoie îi mai bat o dată cu toate partidele şi televiziunile lor. Singură. De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture şi nu mai ştiu ce să facă şi ce minciuni să mai inventeze pentru că le-am închis robinetul prin care curgeau bani spre firmele lor de casă”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Apoi, despre Marcel Ciolacu spune că este „partenerul de vânătoare al lui Omar Hayssam, cel care l-a menţinut în funcţia de deputat pe Dan Tudorache, în ciuda anchetei DNA din dosarul ”, Victor Ponta – celebru pentru că şi-a plagiat doctoratul, este judecat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor în cazul ; Călin Popescu Tăriceanu – „judecat la Înalta Curte în două dosare: acuzat de procurorii DNA că a luat mită 800.000 de dolari şi pentru abuz în serviciu”; Dan Voiculescu – „fost informator al Securităţii, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălarea banilor în dosarul privatizării ICA”; Dănuţ Pop, preşedintele PER – „partidul breloc al PSD, cel care i-a recuperat la alegerile parlamentare pe Marian Vanghelie, Şerban Nicolae, Cătălin Rădulescu şi Liviu Pleşoianu”.

„Când cei de mai sus luptă împotriva ta înseamnă că este excelent ce faci. E cel mai bun barometru. PS: Stimaţi domni, până strângeţi voi semnăturile să mă demiteţi mai bine puneţi mâna şi adunaţi toţi banii furaţi de voi pentru că vine o factură mare şi am să vă pun să o plătiţi. Aveţi un rest de plată de vreo 100 de milioane pentru gunoi din perioada lui Tudorache-Diamant”, îşi termină primarul mesajul.

PSD, Pro România, PPUSL, ALDE şi PER au semnat un protocol prin care să „colaboreze pe bază de parteneriat activ” pentru declanşarea referendumului de demitere a primarului Sectorului 1.