Armata israeliană l-a ucis pe Hassan Nasrallah, liderul organizației teroriste Hezbollah și unul dintre fondatorii acesteia

Armata israeliană anunță că l-a ucis pe Hassan Nasrallah, liderul organizației teroriste Hezbollah și unul dintre fondatorii acesteia. IDF l-au ucis, de asemenea, pe Ali Karki, comandantul frontului de sud al teroristului Hezbollah, și alți alți lideri din Hezbollah, scrie Sky News.

Avioane ale Forțelor Aeriene, sub îndrumarea exactă a serviciilor de informații din partea Autorității de Informații și a instituției de securitate, au atacat sediul central al Hezbollah, situat în subteran sub o clădire rezidențială din suburbia de sud. Raidul a fost efectuat în timp ce Comandamentul Harb Allah era prezent în incinta sediului și coordona activități teroriste împotriva cetățenilor Israelului.

În cei 32 de ani de conducere a organizației teroriste Hezbollah, Hassan Nasrallah a fost responsabil pentru uciderea unui număr mare de cetățeni israelieni și soldați IDF, pe lângă planificarea și desfășurarea a mii de acte teroriste împotriva statului Israel și în întreaga lume. .

Nasrallah era principalul factor de decizie din organizație și avea singurul și ultimul cuvânt cu privire la fiecare decizie strategică luată de Hezbollah și, uneori, și asupra deciziilor tactice.

Pe 8 octombrie, organizația teroristă Hezbollah și liderul acesteia, Hassan Nasrallah, s-au alăturat războiului împotriva statului Israel.

Exit mobile version