• Senatorul Ted Cruz a distribuit o comparație între soldații ruși și cei ai SUA
  • Senator american: Poate o armată castrată nu e cea mai bună idee
  • Ted Cruz a fost criticat dur pentru comparația între armata SUA și cea a Rusiei

Armata Statelor Unite a fost făcută de râs chiar de un senator american. Ted Cruz, care s-a bătut cu Donald Trump să fie candidatul republicanilor la prezidențiale, a distribuit un clip care face o comparație între militarii ruși și cei americani.

„Ce ştii despre tine? De ce eşti în stare? Întrebările pot rămâne fără răspuns, dar provocarea este să te cunoşti, să ştii care sunt limitele puterilor tale. La naiba cu limitele! Fără război nu există victorie! Învinge duşmanul, fii mai bun descât el!

A început în California, cu o fetiță crescută de două mame, care a ieșit în stradă pentru egalitate. Îmi place să cred că, încă de la o vârstă fragedă, am apărat libertatea, ca să o ajut să se căsătorească și pe cealaltă mamă a mea. Cu astfel de modele puternice, am terminat liceul în fruntea clasei, iar după ce m-am întâlnit cu un ofițer de recrutare, am găsit o cale să imi demonstrez puterea interioară. Sunt Emma Malonelord, caporal în Armata Statelor Unite. Și am răspuns chemării”, a precizat Tedc Cruz.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ted Cruz a fost criticat dur pentru comparația între armata SUA și cea a Rusiei.

„Poate că o armată castrată, atentă să nu supere pe nimeni nu e cea mai bună idee”. E concluzia lui Ted Cruz, care a fost imediat bombardat cu mesaje critice.

„Un senator al SUA preferă armata rușilor în loc de a noastră”.

Fapt divers: numele complet al lui Ted Cruz e EmasculaTED”.

„Un senator în funcție distribuie un clip propagandă de la un inamic și degradează armata SUA, totul înainte de ora 5 PM”, au comentat utilizatorii.