• Armistițiul dintre frații Prințul William și Prințul Harry va rămâne în vigoare până la publicarea autobiografiei Ducelui de Sussex.
  • Armistițiul temporar dintre frații înstrăinați va rămâne în vigoare până după publicare, relația dintre ducii de Cambridge și de Sussex atârnând de un fir de păr, susțin surse din interiorul familiei regale.
  • William și Harry au fost văzuți la o plimbare după moartea Reginei, cei doi stând umăr la umăr în timpul procesiunii de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Armistițiul dintre frații Prințul William și Prințul Harry va rămâne în vigoare până la publicarea autobiografiei Ducelui de Sussex.

Armistițiul temporar dintre frații înstrăinați va rămâne în vigoare până după publicare, relația dintre ducii de Cambridge și de Sussex atârnând de un fir de păr, susțin surse din interiorul familiei regale. William și Harry au fost văzuți la o plimbare după moartea Reginei, cei doi stând umăr la umăr în timpul procesiunii de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Dar diviziunile dintre frați au fost dezvăluite doar câteva zile mai târziu, după ce Harry a fost fotografiat alături de unchiul său căzut în dizgrație, prințul Andrew. Un apropiat al familiei regale a susținut că armistițiul dintre Harry și William ar fi doar temporar”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

El au spus: „Familia continuă să fie în doliu și acum, în sfârșit, li se permite să o plângă pe Regină departe de privirile a milioane de oameni. Cu toate acestea, orice discuție despre un armistițiu între Prinț și Duce ar fi doar temporară. Există în continuare o atmosferă de mare neîncredere și nu există nici un motiv pe ntru ca acest lucru să se schimbe. Sentimentul este că nu are prea mult rost să urmărim o reparație a relațiilor până când toate cărțile sunt pe masă.”

Se crede că o carte care încă nu a apărut pe masă este autobiografia bombă a Ducelui de Sussex, care urmează să fie lansată în decembrie. Inițial, cartea trebuia să fie lansată în noiembrie, înainte de a fi amânată pentru a respecta perioada de doliu regal după decesul Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Înalți membri ai familiei regale, inclusiv Regele și prințul William, ar fi din ce în ce mai neliniștiți” în legătură cu această carte, potrivit The Mirror. O altă persoană din interiorul familiei regale a spus: Este foarte evident că familia are lucruri mult mai importante de care să se preocupe în acest moment.”