• Lui Dan Barna i-au căzut ochelarii, în plenul Camerei Deputaților, dar nu s-a ridicat să-i recupereze
  • O colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru
  • Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică

Dan Barna a dat dovadă de o aroganță extremă, în plenul Camerei Deputaților: i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar un angajat a făcut asta pentru el.

Episodul s-a întâmplat luni în Camera Deputaților în timp ce vicepremierul urmărea, din banca rezervată Executivului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Cadrul surprins de Digi24 îl cuprinde și pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește către ochelarii pe care îi ține între degete. Vicepremierul nu schițează niciun gest în momentul în care ochelarii cad în fața pupitrului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

O colaboratoare, care stătea pe scaunul din stânga sa, a observat faptul că vicepremierului i-au căzut ochelarii, s-a întors și a făcut un semn discret către un angajat al Camerei Deputaților, sugerându-i să se apropie. Ulterior, arogant, Dan Barna i-a indicat acestuia unde îi sunt ochelarii.

Angajatul Camerei Deputaților a trecut prin spatele vicepremierului, a luat ochelarii căzuți și i-a lăsat pe pupitru, în dreptul lui Dan Barna.