• Un atac armat în California a fost soldat cu mai mulți morți, printre care și atacatorul.
  • Polițiștii au declarat că încă nu au date despre numărul exact al morților și al răniților.
  • Printre victime se află și angajații șantierului feroviar, acolo unde a avut loc atacul armat.
  • Surse ale unui reporter KPIX5 spun că este vorba despre 7 persoane decedate, iar atacatorul s-ar fi sinucis.

A avut loc un atac armat în California, soldat cu mai mulți morți, printre care și atacatorul, conform polițiștilor, relatează The Independent.

Mai multe persoane au fost ucise într-un schimb de focuri de armă în San Jose, California, pe un șantier feroviar.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Russell Davis, a declarat că atacatorul a murit și că printre victime se numără și angajați ai șantierului feroviar, conform USA Today News.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

„Există o mulțime de speculații privind victimele”, a declarat Davis. „Nu pot confirma numărul exact de răniți și morți. Tot ce vă pot spune este că sunt mulți răniți și mulți oameni care au murit”.

Cum s-a petrecut incidentul în urma căruia atacatorul s-ar fi sinucis

Pe șantierul feroviar avea loc o întâlnire de sindicat. Portivit polițiștilor, aproximativ șapte persoane au fost ucise, iar atacatorul s-ar fi sinucis, conform surselor reporterului Len Ramirez de la KPIX5.

Familia unui angajat al Valley Transportation Authority a declarat pentru KTUV că atacul armat a avut loc în timpul unei întâlniri sindicale, pe care șeriful comitatului Santa Clara o anunțase pe Twitter.

Jurnalistul din San Jose, Robert Salonga, a fost primul care a transmis că bărbatul înarmat se numără printre mai multe persoane ucise în timpul împușcăturilor din apropierea străzilor Younger și San Pedro. Ulterior, șeriful comitatului Santa Clara a confirmat decesul într-o postare pe Twitter în care a scris că „atacatorul este la pământ”.

Autoritățile nu au confirmat încă victimele, în afară de atacator. Între timp, primarul din San Jose a declarat că mai multe persoane rănite au fost duse la spital și se află sub tratament, iar situația este investigată.

„Atacatorul nu mai reprezintă o amenințare, iar locul a fost evacuat”, a spus primarul din San Jose într-o postare pe Twitter.

„Inimile noastre sunt alături de familiile celor pe care i-am pierdut în acest atac oribil”, a dăugat primarul din San Jose.