• Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte şase au fost rănite în urma unui atac comis cu armă albă.
  • Incidentul a avut loc în orașul german Wurzburg.
  • Poliţia din Wurzburg a anunţat vineri seară arestarea unui suspect.
  • Oficial german: Autorul atacului din Würzburg suferă de afecţiuni mentale.

UPDATE – Oficial german: Autorul atacului din Würzburg suferă de afecţiuni mentale

Autorul atacului comis în oraşul german Würzburg suferă de afecţiuni psihice, a declarat, vineri seară, ministrul de Interne din landul Bavaria, Joachim Herrmann.

„Este vorba de un cetăţean somalez care locuieşte în Würzburg din anul 2015. Era în atenţia poliţiei şi a fost internat în trecut în mod forţat într-o clinică psihiatrică”, a declarat Joachim Herrmann, conform publicaţiei Bild.

„Este foarte clar că nu există alţi atacatori”, a precizat ministrul de Interne din landul Bavaria.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Știre inițială

În orașul german Würzburg, situat la sud-est de oraşul Frankfurt, a avut loc vineri un atac cu cuțitul în urma căruia cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte şase au fost rănite, potrivit Reuters.

Poliţia din oraşul german Wurzburg a anunţat vineri seară arestarea unui suspect, după o „operaţiune majoră” în care părţi ale oraşului au fost închise circulaţiei, notează Bild. Autoritățile locale au transmis că atacatorul, originar din Somalia, a fost oprit după ce i s-a tras un glonţ în picior. Potrivit poliţiei, nu există indicii despre existenţa unui al doilea suspect care să fi participat la atac şi populaţia nu este în pericol.

„Am reţinut un suspect. În momentul de faţă, nu există indicii că ar exista alţi atacatori. Nu mai există niciun pericol pentru public”, a comunicat Poliţia din Wurzburg. Localitatea Wurzburg numără circa 130.000 de locuitori și este situată la sud-est de oraşul Frankfurt.

Sursa video: Twitter/disclosetv

Sursa video: Twitter/LoveWorld_Peopl