Atac armat în Washington. O fetiță de 6 ani a fost ucisă și cinci persoane au fost rănite

Trei persoane au fost ucise și două au fost rănite într-un magazin de arme din SUA
  • O fetiță de 6 ani a fost ucisă și cinci persoane au fost rănite, după un atac armat care a avut loc vineri noaptea în washington DC.
  • Cei care au deschis focul nu sunt prinși, iar poliția cere ajutorul populației pentru identificarea lor.
  • Cei cinci adulți au fost transportați vineri seară la spitalele din zonă cu leziuni care nu le pun viața în pericol.

O fetiță de 6 ani a fost ucisă și cinci persoane au fost rănite, după un atac armat care a avut loc vineri noaptea în washington DC. Agresorii nu au fost prinși, iar poliția cere ajutorul populației pentru a-i identifica.

Departamentul de Poliție Metropolitană din Districtul Columbia a publicat o declarație video cu privire atacul de vineri noaptea, care a avut loc la scurt timp după ora 23.00, potrivit ABC News.

Asistentul șef Ashan M. Benedict a declarat că poliția a auzit focuri de armă la blocul 2900 din Martin Luther King, Jr. Avenue, iar când echipajele au ajuns la fața locului au găsit șase victime rănite, între care trei bărbați, două femei adulte și un copil. Fata de 6 ani împușcată a fost declarată decedată.

Cei cinci adulți au fost transportați vineri seară la spitalele din zonă cu leziuni care nu le pun viața în pericol. Cei care au deschis focul nu sunt prinși, iar poliția cere ajutorul populației pentru identificarea lor.