• Patru persoane au fost rănite miercuri într-un schimb de focuri de armă la un liceu din Arlington, Texas.
  • Trei dintre victime au fost transportate la spital, a declarat șeful adjunct Kevin Kolbye.
  • Poliția a identificat un suspect în vârstă de 18 ani, dar nu l-au localizat.

Patru persoane au fost rănite în incidentul armat într-un liceu din statul american Texas, iar autorul atacului a reuşit să fugă, fiind căutat de agenţii serviciilor de securitate, anunţă autorităţile americane. Atacul armat a avut loc după o altercaţie între elevi, a declarat Kevin Kolbye, directorul adjunct al Poliţiei din Arlington.

Trei dintre cele patru persoane rănite au fost spitalizate, a precizat Kevin Kolbye, potrivit postului WTVY4 şi agenţiei Associated Press. Autorul atacului armat, un adolescent în vârstă de 18 ani, a reuşit să fugă cu o maşină şi este căutat activ de agenţii serviciilor de securitate americane.

Incidentul armat s-a produs în Liceul Timberview din Arlington, orăşel situat la vest de Dallas.

Kolbye a declarat că au identificat un suspect, Timothy George Simpkins, în vârstă de 18 ani, dar nu au reușit să îl găsească. El a spus că, în momentul de față, varianta de lucru este că împușcăturile au avut loc după ce a izbucnit o bătaie între elevi miercuri dimineață.

Districtul școlar independent Mansfield a declarat într-o scrisoare adresată părinților, miercuri dimineață, că elevii au fost izolați, iar poliția a intervenit în cel mai scurt timp.