• Mai multe persoane au fost ucise de un bărbat înarmat la Centrul Medical din Rotterdam.
  • Un suspect în vârstă de 32 de ani a fost arestat.
  • Făptașul a dat foc, atât Centrului Medical din Rotterdam și la o altă casă din apropiere.

UPDATE. Situația este sub control

Situația din jurul MC Erasmus este din nou sub control după ore de agitație. Poliția a verificat din nou MC Erasmus din Rotterdam în jurul orei 18:20 pentru a vedea dacă înăuntru sunt mai multe victime ale împușcăturii și dacă mai sunt oameni care s-au ascuns acolo.

UPDATE. Două persoane au fost rănite

Prima împușcătură a fost într-o casă de pe Heiman Dullaertplein, iar două persoane au fost rănite . Atunci a fost pus foc în casă. Potrivit poliției, a fost un incendiu major . Trăgatorul a mers apoi la o anexă a Erasmus MC de pe Rochussenstraat, ceva mai departe. Un profesor a fost împușcat într-o clasă de acolo. Nu se știe unde au avut loc decesele.

Știrea inițială

Mai multe persoane au fost ucise joi de un bărbat înarmat care a deschis focul într-o sală de clasă la o universitate din orașul portuar olandez Rotterdam,dar și într-o casă din apropiere, a anunțat poliția pe platforma „X”.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Un suspect în vârstă de 32 de ani a fost arestat după ce poliția a anunțat pe rețelele de socializare că s-au tras focuri de armă la Centrul Medical din Rotterdam și într-o casă. De asemenea, au spus că în ambele locații au izbucnit incendii.

Poliția a instruit studenții

Nu a fost clar câte persoane au fost rănite în fiecare locație. Videoclipurile postate online arătau cum poliția instruia studenții, unii purtând halate medicale, să fugă afară în timp ce echipe de polițiști înarmați ajungeau la fața locului. O înregistrare video arăta un bărbat încătușat care purta pantaloni de camuflaj.

Două ore mai târziu, poliția a declarat că au existat mai multe decese și că membrii familiilor victimelor au fost informați. Poliția a spus că nu există indicii că ar fi existat un al doilea trăgător.

O conferință de presă a fost programată de oficialii locali.

Citește și: