• Atacatorul de la Nisa, care a ucis trei oameni, ar fi avut un complice
  • Suspectul, care a fost arestat joi seară, are 47 de ani
  • Autorul atacului comis în Catedrala Notre-Dame din Nisa este un imigrant tunisian în vârstă de 21 de ani

Atacatorul de la Nisa, care a ucis trei oameni, ar fi avut un complice, potrivit presei franceze. Ar fi vorba despre un bărbat de 47 de ani, care l-a ajutat pe tunisian să planifice atacul de la Catedrala Notre-Dame.

Autorităţile din Franţa au anunţat, vineri, arestarea unui individ suspectat de legături cu autorul atacului terorist comis joi într-o catedrală din oraşul Nisa, afirmă surse judiciare citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

Suspectul, care a fost arestat joi seară, are 47 de ani. Conform publicaţiei Nice-Matin, individul a avut contacte cu autorul atacului de la Nisa cu o zi înainte de comiterea crimelor. Autorul atacului comis în Catedrala Notre-Dame din Nisa este un imigrant tunisian în vârstă de 21 de ani ajuns în Franţa pe 9 octombrie trecând prin Italia.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Militantul islamist a ucis trei persoane şi a rănit numeroase altele în Catedrala Notre-Dame din Nisa. Individul a fost rănit de poliţişti şi este în arest preventiv. Autorităţile franceze consideră atacul act terorist.