• O aeronavă a aterizat de urgență la Timișoara, după ce unei femei i s-a făcut rău la bord.
  • Testul rapid pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.
  • Pasagera a fost dusă la Spitalul Municipal Timișoara.

Avionul București – Madrid a aterizat de urgență la Timișoara, miercuri, după ce unei femei i s-a făcut rău la bord. Testul rapid pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Avionul București – Madrid a aterizat de urgență la Timișoara, după ce o femeie a acuzat stări de rău. Aceasta a acuzat mai multe dureri în zona toracelui. Femeii i s-a făcut un test rapid pentru depistarea COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Pasagera a fost dusă la Spitalul Municipal Timișoara, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Timiș, Florin Crișan.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ramona Gidea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara: „A venit cu un test antigenic pozitiv pentru SARS-CoV-2, i s-au făcut încă două teste în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului nostru, de asemenea pozitive. Aşteptăm şi rezultatul testului RT-PCR.”

Femeia a rămas internată, fiind suspectă şi de alte afecțiuni. Dar, pentru că acum are trei rezultate pozitive la testele antigen, DSP a demarat o anchetă epidemiologică. Totuşi, reprezentanţii TAROM spun că toţi pasagerii au purtat măşti, pe durata zborului. Ceilalţi pasageri au aşteptat reluarea zblorului, 3 ore, timp în care avionul a fost dezinfectat.

Cornelia Bubatu, purtător de cuvânt DSP Timiş: „În cazul în care sunt depistaţi contacţi direcţi, se va proceda în consecinţă, mergând până la emiterea, în caz de nevoie, a unei alerte internaţionale, ce va fi transmisă autorităţilor competente din țările implicate.”