• Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut la Palatul Cotroceni o şedinţă de lucru privind gestionarea fondurilor europene.
  • La întrevedere au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi mai mulţi miniştri.
  • La finalul şedinţei, Iohannis a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care a prezentat concluziile discuţiilor avute.
  • Iohannis a spus că infrastructura rutieră, în special autostrăzile, şi agricultura vor fi principalele sectoare în care se vor pompa banii europeni.

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut la Palatul Cotroceni o şedinţă de lucru privind gestionarea fondurilor europene. La întrevedere au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi mai mulţi miniştri.

La finalul şedinţei, Iohannis a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care a prezentat concluziile discuţiilor avute.

Iohannis a spus că infrastructura rutieră, în special autostrăzile, şi agricultura vor fi principalele sectoare în care se vor pompa banii europeni.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„De partea noastră este nevoie de acte normative care sunt necesare şi Guvernul urmează să le adopte pentru a fi în situaţia să aplicăm aceşti bani. România are nevoie de infrastructură: de autostrăzi şi căi ferate. În acest domeniu suntem foarte avansaţi, avem mai multe tronsoane pregătite. O altă preocupare pe care am insistat este partea de agricultură şi protecţia mediului. Fermierii români au nevoie să fie susţinuţi.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor Guvernul a prevăzut fonduri substanţiale. Au circulat fel de fel de fake news. A doua linie la fel de importantă este pregătirea proiectelor europene. Lucrăm foarte intens la proiecte care vizează irigaţii, combaterea deşertificărilor. Proiecte care trebuie să înlesnească muncă fermierilor”, a declarat Klaus Iohannis.