• Câinii adulmecători ar putea fi aduși pentru a verifica toată clădirea în cadrul planurilor de combatere a drogurilor de către autoritățile de la Camera Comunelor.
  • Oficialii Camerei Comunelor au primit luna trecută rapoarte conform cărora se putea mirosi canabis în spațiul deschis dintre Portcullis House și 1 Parliament Street.
  • Acest lucru s-a întâmplat după ce s-a dezvăluit că doi traficanți de droguri au fost arestați și 13 persoane au fost reținute pentru posesie de droguri în interiorul Parlamentului britanic.

Președintele Parlamentului a promis că va chema poliția pe fondul creșterii numărului de dovezi privind consumul de cocaină și alte substanțe ilegale în Parlament. Sir Lindsay Hoyle a declarat că va investiga cultura drogurilor din Westminster după ce au fost detectate urme de cocaină în mai multe locuri accesibile doar persoanelor cu legitimații de acces în Parlament, informează The Sunday Times.

Câinii adulmecători ar putea fi aduși pentru a verifica toată clădirea în cadrul planurilor de combatere a drogurilor de către autoritățile de la Camera Comunelor.

Oficialii Camerei Comunelor au primit luna trecută rapoarte conform cărora se putea mirosi canabis în spațiul deschis dintre Portcullis House și 1 Parliament Street. Acest lucru s-a întâmplat după ce s-a dezvăluit că doi traficanți de droguri au fost arestați și 13 persoane au fost reținute pentru posesie de droguri în interiorul Parlamentului britanic.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Sir Lindsay Hoyle a declarat că va investiga cultura drogurilor din Westminster după ce au fost detectate urme de cocaină în mai multe locuri accesibile doar persoanelor cu legitimații de acces în Parlament.

Acum, mai multe surse au raportat consumul ocazional de cocaină de către un grup de parlamentari, iar în urma unor șervețele de detectare au fost găsite dovezi ale drogului de clasa A în 11 din cele 12 locuri testate în clădire, inclusiv în locuri accesibile doar celor cu permise parlamentare.

Urme de cocaină au fost găsinte în toaletele de lânga biourile private ale lui Boris Johnson

Primul ministru se pregătește să lanseze o nouă campanie de combatere a consumatorilor de cocaină din clasa de mijloc pentru a schimba orice percepție conform căreia unele persoane pot lua droguri de clasa A fără consecințe. Se pare că Boris Johnson pregătește planuri pentru a „da un exemplu” în cazul infractorilor din clasa de mijloc de profil înalt.

Pedeapsa maximă pentru orice persoană care este prinsă cu posesie de droguri este de șapte ani de închisoare

Urme de cocaină au fost identificate în toaletele cele mai apropiate de birourile private ale lui Johnson și ale ministrului de interne. De asemenea, a fost descoperită în baia pentru persoane cu handicap de pe coridorul cabinetului din umbră din Norman Shaw North și în toaleta accesibilă de pe coridorul comisiei cu panouri de stejar de lângă biroul lui Nick Thomas-Symonds, fostul ministru de interne din umbră.

Există o cultură a cocainei în parlament„, a declarat un veteran din Westminster. „Unii oameni o fac tot timpul și sunt total blazați. Alții se dedau la asta. Unii sunt nume cunoscute, alții sunt tineri parlamentari și funcționari ambițioși, dar toți riscă să-și arunce cariera pe apa sâmbetei. Ei se cred de neatins, protejați de prietenii lor din bulă. Este șocant, dar și trist. Mulți dintre ei au nevoie de ajutor.”

Un fost deputat și-a trecut dealerul pe statul de plată

Un fost deputat este acuzat că și-ar fi trecut dealerul de droguri pe statul de plată al parlamentarilor, susținând că bărbatul era membru al personalului său, ca o modalitate de a-l plăti pentru droguri. Se zvonește că același fost deputat ar fi traficat el însuși droguri.

Se înțelege că cel puțin un consilier parlamentar a fost concediat în ultimul an după ce s-a descoperit că lua cocaină. Un alt consilier a fost „gestionat” pentru a fi concediat după ce abuzul său de droguri a fost dezvăluit. „Li s-a spus clar că, dacă nu vor căuta ajutor pentru dependența lor și nu vor părăsi postul din proprie inițiativă, poliția va trebui să fie implicată.