• Reprezentanții AUR spun că Florin Cîțu nu poate salva economia României.
  • AUR: „El nu a fost în stare să își plătească datoriile”
  • AUR cere demiterea lui Florin Cîțu.

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) sunt de părere că PNL – USR PLUS – UDMR trebuie să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu, după apariția celui de-al doilea dosar în SUA. El se întreabă cum poate salva Cîțu economia, dacă nu a fost în stare să își plătească datoriile.

Reprezentanții AUR spun că Florin Cîțu nu poate salva economia României cât timp nu a reușit să își plătească propriile datorii.

„Cum să salveze unul precum Cîțu economia, dacă el nu a fost în stare să își plătească datoriile și americanii au trimis recuperatori pe urmele lui? Asta-i România normală, a lucrului bine făcut? Cu un președinte de țară și o alianță de guvernare care fac scut în jurul unui premier penal?”, scriu cei de la AUR, duminică seara, pe pagina de facebook.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

AUR cere coaliției PNL-USR/PLUS-UDMR să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu și să vină în fața Parlamentului cu un nou premier.

La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.