AUR, despre Florin Cîțu: „Cum să salveze economia când americanii au trimis recuperatorii după el?”

Alegeri parlamentare 2020. Totul despre AUR, partidul extremist cu șanse să ajungă în parlament Sursă foto: Mediafax / Eduard Vînătoru
  • Reprezentanții AUR spun că Florin Cîțu nu poate salva economia României.
  • AUR: „El nu a fost în stare să își plătească datoriile”
  • AUR cere demiterea lui Florin Cîțu.

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) sunt de părere că PNL – USR PLUS – UDMR trebuie să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu, după apariția celui de-al doilea dosar în SUA. El se întreabă cum poate salva Cîțu economia, dacă nu a fost în stare să își plătească datoriile.

Reprezentanții AUR spun că Florin Cîțu nu poate salva economia României cât timp nu a reușit să își plătească propriile datorii.

„Cum să salveze unul precum Cîțu economia, dacă el nu a fost în stare să își plătească datoriile și americanii au trimis recuperatori pe urmele lui? Asta-i România normală, a lucrului bine făcut? Cu un președinte de țară și o alianță de guvernare care fac scut în jurul unui premier penal?”, scriu cei de la AUR, duminică seara, pe pagina de facebook.

AUR cere coaliției PNL-USR/PLUS-UDMR să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu și să vină în fața Parlamentului cu un nou premier.

La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.