• Alte două partide unioniste au anunțat că se alătură AUR la alagerile anticipate
  • Este vorba despre Uniunea Salvați Basarabia și Partidul Popular Românesc
  • Partidul Liberal continuă consolidarea curentului unionist. Am decis că noi, cei din PL, să facem front comun cu cei din AUR, care au înregistrat un rezultat foarte bun la parlamentarele de peste Prut”, a spus Dorin Chirtoacă

O nouă formațiunea politică din Republica Moldova anunță că se aliază cu AUR. Este vorba despre Partidul Liberal, condus de fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă.

Partidul Liberal continuă consolidarea curentului unionist. Am decis că noi, cei din PL, să facem front comun cu cei din AUR, care au înregistrat un rezultat foarte bun la parlamentarele de peste Prut.

Am decis să participăm pe lista AUR pentru ca împreună să spargem gheața dezbinării și să clădim unirea. Vom prezenta lista candidaților și vom pune la dispoziție toate sediile și resursele necesare pentru campania electorală”, a spus Chirtoacă, citat de tv8.md.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Alte două partide unioniste au anunțat că se alătură AUR la alagerile anticipate. Este vorba despre Uniunea Salvați Basarabia și Partidul Popular Românesc.