• Australienii fac Secretariat de Schimbarea Comportamentului Bărbaților.
  • Prim-ministrul Australiei spune că se confruntă cu o „criză națională”.
  • 31 de femei au fost ucise de bărbați până acum în 2024 în Australia.

Apare Oficiul de schimbare a bărbaților. Nu a sexului, doar a caracterului. Sătule să fie victimele violențelor din partea bărbaților, australiencele au convins guvernul să ia măsuri. Statul australian Victoria l-a desemnat săptămâna asta pe deputatul Tim Richardson drept primul Secretar pentru Schimbarea Comportamentului Bărbaților din istoria țării.

Secretarul are în fișa postului pentru jobul nou-înființat să „se concentreze pe infuența pe care o au rețelele sociale și internetul asupra atitudinii bărbaților față de femei și pe construirea unor relații respectuaose”. 31 de femei au fost ucise de bărbați până acum în 2024 în ceea ce prim-ministrul Australiei numește o „criză națională”.

Premierul statului australian Victoria a anunțat că deputatul Tim Richardson va fi Secretarul Parlamentar inaugural pentru Schimbarea Comportamentului Bărbaților – prima poziție de acest fel din țară. Richardson a declarat că se va concentra pe influența pe care o au internetul și rețelele sociale asupra atitudinii bărbaților față de femei și pe construirea unor relații respectuoase.

Recomandări

NU SCAPI DE CANICULĂ
PUTIN ȘI KIM SEMNEAZĂ UN PACT
DAMON ȘI AFFLECK, ÎNTR-UN NOU FILM
POPOVICI IA AURUL!
CINE NE APARĂ?
FETELE SUNT MAI CREATIVE DECÂT BĂIEȚII

Citește și