• În toată luna noiembrie va fi carantină parţială în Austria
  • Restaurantele, barurile şi facilităţile recreative se închid
  • Austriecii nu vor putea ieşi din case între opt seara şi şase dimineaţa

Luna noiembrie aduce noi restricţii şi pentru Austria. De marţi se impune carantină parţială. Noile restricţii închid restaurantele, barurile şi facilităţile recreative.

Totodată, cancelarul Sebastian Kurz spune că austriecilor le va fi interzis să iasă din case între ora opt seara şi şase dimineaţa.

Situaţia e clară. Dacă nu acţionăm acum, capacitatea de la Terapie Intensivă în Austria va fi depăşită, aşa cum am văzut în alte ţări. Începând de marţi, 3 noiembrie la miezul nopţii, până la finalul lunii noiembrie, va fi instaurată o a doua carantină în Austria”, a spus Sebastian Kurz, cancelarul Austriei.

Recomandări

BACK ON DUTY
ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
IT'S GONNA BE A BLAST!
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ

Sunt conştient că mulţi dintre cei care se uita acum la televizor de acasă se gândesc “nu vreau să mai fac asta, nu mai pot. Mi-au ajuns toate restricţiile astea”. Tot ce pot să spun este că vă înţeleg. Ne afectează vieţile private tuturor în aceeaşi măsură”, a adăugat Kurz.

Şcolile, saloanele de înfrumuseţare şi magazinele neesenţiale rămân deschise. Austria a raportat 301 cazuri la 100 de mii de locuitori.