• În Austria vor fi incluse șase optiuni pentru declararea genului în formularul de înregistrare la registrul stării civile.
  • Guvernul austriac a aprobat miercuri proiectul unui amendament la Legea privind înregistrarea în Consiliul de Miniștri, care are scopul de a deschide calea pentru introducerea altor identități de gen pe formularul de înregistrare.
  • În locul desemnării obligatorii „bărbat” sau „femeie”, cei care nu simt în mod clar că fac parte din aceste două categorii vor avea de unde alege.

În Austria vor fi incluse șase optiuni pentru declararea genului în formularul de înregistrare la registrul stării civile.

Guvernul austriac a aprobat miercuri proiectul unui amendament la Legea privind înregistrarea în Consiliul de Miniștri, care are scopul de a deschide calea pentru introducerea altor identități de gen pe formularul de înregistrare.

În locul desemnării obligatorii „bărbat” sau „femeie”, cei care nu simt în mod clar că fac parte din aceste două categorii vor avea de unde alege.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ